Hvorfor benytte RSS ?

Med erfaring inden for hjælpemiddelbranchen, siden 1999 kan Kenneth fra RSS tilbyde kvalificeret hjælp og rådgivning.

Kenneth har, ved sine mange år i branchen, opbygget et stort netværk og forbindelser til mange forskellige producenter og samarbejdspartnere.

RSS sælger alle typer hjælpemidler både elektriske og manuelle og det tilbehør, der findes på markedet. Derfor står Kenneth klar til at hjælpe dig med dine behov for reparationer, reservedele og/eller nyanskaffelser. Specielle tilpasninger eller omforandringer af hjælpemidlet er en  af vores kerneydelserne.

Kenneths speciale er alle former for elektriske- og manuelle hjælpemidler, der oftest bruges på hospitaler og plejehjem, men som også er meget brugt i hjemmeplejen og i handicapboliger.

.

Hurtig og effektiv service

RSS tilbyder hjælp til kommunernes hjælpemiddeldepoter, bofællesskaber og ældrecenter mm. overalt på Sjælland og øerne.

Nøgleorderne hos RSS er: personlig service og kontakt. Derfor rykker vi hos RSS hurtigt ud og udfører tilpasninger, reparationer og installationer i eget hjem, når behovet opstår.

RSS sikrer, i tæt dialog med vores samarbejdspartnere, at du kan få den nødvendige hjælp alle årets 365 dage. Du får løst dit behov eller problem hurtigt og effektivt, så du er videre i en fart. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os på mail eller telefon, 40 78 57 17.

.

Frivilligt arbejde – sponsor

RSS sponsorerer det Danske Kørestolsrugby Landshold, som mekaniker på rugbyholdet. Som mekaniker er opgaven, at hjælpe med opsætning af stolene, reparationer og vedligeholdelse, samt at hjælpe som "Staff" med forefaldende opgaver. Kørestolsrugby landsholdet er i top 10 på verdensranglisten hvilket betyder, at vi rejser en del rundt.  Flere ture til Canada, Australien, Tokyo, Frankrig, England, Usa osv. 

I år, august  2019, skal der være VM i Danmark og her deltager Kenneth fra RSS også. Holdet håber at kunne kvalificerer sig til PL i Tokyo 2020.  Hviklet absolut er opnåeligt.

Total beløb:
    Til kassen