Rehab Service Sjælland

Hvorfor benytte RSS/Kenneth ?

Med erfaring siden 1999 inden for hjælpemiddelbranchen kan RSS/Kenneth tilbyde kvalificeret hjælp og råd

givning. Kenneth har, ved sine mange år i branchen, opbygget et stort netværk og forbindelser til mange forskellige producenter og samarbejdspartnere.

RSS sælger alle typer hjælpemidler både elektriske og manuelle og det tilbehør, der findes på markedet. Derfor står Kenneth klar til at hjælpe dig med dine behov for reparationer, reservedele og/eller nyanskaffelser. Specielle tilpasninger eller omforandringer af hjælpemidlet er en  kerneydelserne.

Kenneths speciale er alle former for elektriske- og manuelle hjælpemidler, der oftest bruges på hospitaler og plejehjem, men som også er meget brugt i hjemmeplejen og i handicapboliger.

.

Hurtig og effektiv service

RSS/Kenneth tilbyder også hjælp til kommunernes hjælpemiddeldepoter, bofællesskaber og ældrecenter mm. overalt på Sjælland og øerne.

RSS’s  nøgleord er personlig service og kontakt. Derfor rykker Kenneth hurtigt ud og udfører tilpasninger, reparationer og installationer i eget hjem, når behovet er der.

RSS sikrer, i tæt dialog med vores samarbejdspartnere, at du kan få den nødvendige hjælp alle årets dage. Du får løst dit behov eller problem hurtigt og effektivt, så du er videre i en fart. Det eneste du skal gøre er at, kontakte os på mail eller telefon.

.

Frivilligt arbejde – sponsor

RSS/Kenneth sponsorerer det Danske Kørestolsrugby Landshold, som mekaniker på rugbyholdet. Ved at støtte op om rugbyholdet, støtter jeg også en masse energiske og meget viljestærke ”drenge”, når de kæmper for at opnå stor succes inden for den sport, som de brænder for. Samtidig og får spillerne kompensation for deres handicap og succesoplevelser  ved fællesskabet på holdet og i konkurrencerne.