Samtykkeerklæring hos Rehab service Sjælland

Samtykke ved køb
Når du lægger en ordre med Rehab Service Sjælland, skal du taste personlige data som cvr-nr., navn adresse e-mail og eventuelt telefonnummer. I forbindelse med dit køb, giver du os samtykke til at opbevare dine data, samt bruge dem for fuldføre vores forpligtelse overfor dig.

Bliver data delt med tredjeparter?
Dine data bliver delt med Visma Software A/S i helhold til vores aftale med Visma Software A/S. Vi har etableret en databehandleraftale med dem. Dine personlige data bliver kun delt med tredjeparter, hvis den valgte betalingsmetode kræver, at vi videresender information. Ingen personlinge data bliver solgt til tredjeparter..

Hvilke data gemmes, og hvor længe?
Vi gemmer relevant data så længe vi er ansvarlige i henhold til dansk regnskabslovgivning. For at beskytte dig mod svig, gemmer vi også din IP-adresse..

Rettigheder til data
I henhold til GDPR har du ret til adgang til de data vi har gemt om dig. Du har også ret til at få de data vi har gemt slettet..

Håndtering af personlig data
Hvis du mener, at vi ikke overholder vores forpligtelser i forbindelse med håndtering af personfølsomme data, kan du også kontakte Datatilsynet..

INDSAT AF RSS 3/1-2019

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at RSS behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. 

RSS respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. 

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger
Når du handler hos www.rehab-service-sjaelland.dk, lagrer vi blandt andet dit navn, adresse og e-mailadresse. Denne information behøver vi for at kunne levere dine varer, og for at kunne kontakte dig angående bestillingen. Vi er også forpligtet til at lagre information om købet til regnskabsføring, betalingsadministration og for at kunne følge op på eventuelle retur- og garantisager.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. 

RSS har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

RSS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  1. Ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse
  2. Foretager betaling af køb
  3. Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback eller 
  4. I øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.


RSS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, som du efterspørger.
Desuden registreres visse oplysninger af Google Analytics og Zopim (vores chatprogram) med henblik på at lave generelle analyser over, hvordan kunderne anvender RSS. 
RSS indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.
RSS opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til? 
Personoplysninger afgivet på www.rehab-service-sjaelland.dk videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd (dvs. vores leverandører), der bruger dine personoplysninger for at kunne levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.

RSS videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis en kunde udøver misbrug eller svindel over for RSS.
For at kunne videreudvikle og forbedre RSS´s hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes    udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. 

RSS anvender Google Analytics og Zopim (vores chatprogram) til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til  Google og Zopims eget historik-/statistikprogram. 

Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.           
Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Gloria Mundi Cares website og fremgår af http://www.google.com/privacy.html etc. Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Gloria Mundi Care ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.rehab-service-sjaelland.dk

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på RSS vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Personoplysningerne opbevares hos RSS i fem år, jf. bogføringslovens regler om opbevaring af købsinformationer. Efter 5 år sletter vi oplysningerne.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve. 

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@rssn.dk.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken
RSS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen info@rssn.dk. 

Den dataansvarlige på www.rehab-service-sjaelland.dk er RSS V/ Kenneth Bull Hansen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos RSS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. 
Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse med dette skal rettes til RSS via e-mail info@rssn.dk.

Total beløb:
    Til kassen